21 september 2017
Flex ambassadeurs
#aandachtpersoneelsdiensten   #ambassadeurs  
Flex ambassadeurs
21 september 2017

Aandacht Personeelsdiensten

“Kwaliteit van personeel door ervaring en aandacht.”

Mijn verhaal, Ineke van Rooij van Aandacht Personeelsdiensten.

Image

Haar eigen uitzendbureau. EIN-DE-LIJK is het dan een feit. Ineke staat voor aandacht en ervaring. Nee, dit is niet zomaar het zoveelste praatje van het zoveelste uitzendbureau. Haar verhaal draagt deze woorden. Geef Ineke de tijd en u ontdekt al snel wat zij u kan opleveren.

Ineke heeft de nodige ervaring in de uitzendbranche. Toen ze begon met werken bij een uitzendbureau, maakte ze een versneld groeiproces door. Deels alleen hielp ze een nieuwe vestiging van een groot uitzendconcern binnen een jaar naar een bijzonder succesvol aantal uren. Nadat ze snel van junior groeide naar een senior functie en aansluitend vestigingsmanager, besloot ze bij een payroll-organisatie te gaan werken. Alsmaar op zoek naar verdieping van haar vakkennis. Zowel in haar functie als vestigingsmanager als in de functie bij de payroll-organisatie was Ineke verantwoordelijk voor procesoptimalisatie.

Gaan voor goed werk en verdieping

Komende uit een ondernemersfamilie en omringd door 'slimme zussen' heeft Ineke altijd een innerlijke drang om alles wat ze doet, goed te doen. Niet half, niet driekwart, maar gewoon echt goed. Daarnaast zoekt Ineke altijd de verdieping. In haar werk en in haar relaties.

 

Starten met Flexhub

Haar eigen uitzendbureau starten heeft altijd gekriebeld. Begin 2017 was het dan eindelijk zo ver. Via een advertentie van Flexhub kwam ze in aanraking met hun unieke Startersplan. De inkomensgarantie trok haar over de streep om de stap te nemen. Samenwerken met Flexhub vindt ze essentieel voor het succes van haar uitzendbureau: “Nu kan ik me volledig richten op mijn klanten, of dat nou werknemers of werkgevers zijn. Iedereen bij Flexhub is professioneel en altijd vriendelijk.”

Arnhem en omgeving kan zich zich in de handjes knijpen met deze aanwinst. Op zoek naar werknemers, naar een baan of benieuwd hoe het nu met haar gaat? Bel Ineke. Werving & Selectie, Uitzenden, Recruitment of gewoon advies. Ineke geeft je graag haar aandacht. “Van aandacht wordt iedereen beter”, aldus Ineke. Klik hier om direct naar de website van Aandacht Personeelsdiensten te gaan.

Benieuwd naar wat wij voor jouw arbeidsbemiddelingsbureau kunnen betekenen?
NEEM CONTACT MET ONS OP