26 oktober 2017
Flex ambassadeurs
#ambassadeurs   #jop  
Flex ambassadeurs
26 oktober 2017

JOP!

“Mijn kracht ligt in het lezen tussen de lijntjes. Wie of wat zoekt u nou eigenlijk echt?”

Mijn verhaal, Louise Pigmans van Jop!.

Image

Eigenheid; dát is wat Jop! typeert. Wat dat u oplevert? Blije mensen door goede verbindingen. Want of u nu een baan zoekt of juist iemand zoekt voor een baan: Jop! werkt.

Louise van Jop! is een doorgewinterde allrounder met passie voor het vak. Maar nog belangrijker: ze heeft er pelzier in. Ze zal alles op alles zetten om te achterhalen wat u nu precies zoekt. Om daar vervolgens een perfecte match van te maken. En een match maken, dat kan ze wel. Direct na haar schoolcarrière is ze aan de slag gegaan in de uitzendbranche. Naar haar idee zou dat tijdelijk zijn, maar ze is niet meer weggegaan. Even is ze werkzaam geweest in een andere branche, maar uiteindelijk toch snel weer terug naar het uitzendvak gegaan.

Sinds 1 februari 2017 is het eigen uitzendbureau van deze dame een feit. Dit biedt haar de vrijheid die ze nodig heeft om echt zichzelf te kunnen zijn in de uitzendbranche. Om echt in haar kracht te komen. Haar kracht ligt in het lezen tussen de lijntjes. Wat zoekt een bedrijf nou eigenlijk echt? Of WIE zoekt een bedrijf eigenlijk? Louise: “Elk bedrijf en elk persoon is authentiek. Wanneer presteren mensen op hun best? Dat gebeurt bijna vanzelf als ze kunnen doen wat ze ook echt willen doen, vanuit hun hart, hun authenticiteit en met de talenten die ze hebben.”

Uitzendbureau starten met Flexhub

Een uitzendbureau starten, daar komt best wat bij kijken. Louise: “Super fijn vind ik het dat ik me geen zorgen hoeft te maken over de backoffice. Door op dit gebied samen te werken met Flexhub word ik totaal ontzorgd en kan ik me focussen op het hetgeen waar mijn hart ligt.”

Meedenken, adviseren, werving & selectie, uitzenden of payrollen. Nodig Louise eens uit, of beter: kom langs in haar prachtige pand in Doetinchem, en ontdek wat deze enthousiaste dame voor u kan betekenen. Meer info op www.jop-werkt.nl.

Benieuwd naar wat wij voor jouw arbeidsbemiddelingsbureau kunnen betekenen?
NEEM CONTACT MET ONS OP