21 september 2017
Flex ambassadeurs
#ambassadeurs   #tecpoint  
Flex ambassadeurs
21 september 2017
Tecpoint

“Wij bieden diversiteit en continuïteit aan de werknemers die dat graag willen.”

Mijn verhaal, Tim Curé van Tecpoint.

Image

Tecpoint staat garant voor kwaliteit. Het is niet zomaar het zoveelste uitzendbureau in de installatietechniek en metalektro. En nee, dit is geen reclameleus voor Tecpoint. De unieke slimme samenwerking met Thermo Electro Dordrecht (TED) en CTP zorgt ervoor dat:

  1. Tecpoint werknemers diversiteit en continuïteit in opdrachten kan aanbieden
  2. Tecpoint kwaliteit van personeel kan garanderen aan klanten

Testen van kwaliteit en aanbieden van baanzekerheid

Tim Curé van Tecpoint: “Zeggen dat je kunt lassen of daadwerkelijk kunnen lassen, blijken twee verschillende dingen te zijn. Tijdens een proefopdracht bij TED of CTP blijkt al snel of iemand kan wat hij zegt te kunnen en hoe hij bijvoorbeeld in de groep is. Heel handig, want zo kan ik iemand al leren kennen. Als ik een kandidaat ergens voorstel, weet ik ook echt wat die persoon kan en hoe zijn persoonlijkheid is. Ik wil niet zomaar iedereen overal voorstellen, maar echt kijken of de ervaring en de persoonlijkheid van de kandidaat past bij het bedrijf. Dit betekent dat wij geen snelgroeiend bedrijf zijn, maar we gaan voor een kwalitatieve constante groei. En doordat wij werknemers ook te werk kunnen stellen bij een project van TED of CTP kunnen we diversiteit en continuïteit aanbieden aan de werknemers die dat graag willen.”

Samenwerken met Flexhub

Naast de eerdergenoemde bedrijven, werkt Tecpoint ook samen met Flexhub. De backoffice uitbesteden is voor Tecpoint een logische keuze. Tim: “Door de backoffice van Tecpoint uit te besteden aan Flexhub kunnen wij onze overheadkosten laag houden en naast kwaliteit van personeel, ook nog eens concurrerende tarieven aanbieden. Wetten en regels veranderen voortdurend. Het bijhouden van kennis kost veel tijd. Handig dat ik via Flexhub altijd op de hoogte ben van de belangrijkste zaken en wijzigingen. We hebben al met diverse payroll-dienstverleners samengewerkt, maar nergens krijg je de vrijheid en flexibiliteit die Flexhub biedt. Ik kan evenveel in het CRM-systeem zien en opzoeken als zij, waardoor ik klanten en werknemers snel te woord kan staan.”

Voor meer informatie over wat Tecpoint voor u kan betekenen, ga naar www.tecpoint.nl of neem contact op met Tim Curé via 078-7505922.

Benieuwd naar wat wij voor jouw arbeidsbemiddelingsbureau kunnen betekenen?
NEEM CONTACT MET ONS OP