01 mei 2019
Blog
#medewerkersverhaal    #werkenbijpaytra   
Blog
01 mei 2019

Een dag in het leven van onze consultant Shanda

Onze consultant Shanda houdt van de uitzendbranche: “De mensen die in de uitzendbranche werken vind ik leuk. Het klikt gewoon. In het verleden heb ik zelf een tijdje bij een uitzendbureau gewerkt. Toen ik daar weg was en de vacature van Flexhub voorbij kwam, heb ik dan ook gelijk gesolliciteerd. En met succes!”

 

Mijn dag als consultant

“Mijn dag start met het checken van mijn mail. De binnengekomen vragen en de vragen die door de dag heen worden gesteld, bepalen voor een groot gedeelte mijn dag. Ik denk dat ik ongeveer 40% vaste werkzaamheden heb en 60% van mijn tijd besteedt aan vragen die binnenkomen. Dat maakt het werk natuurlijk lekker afwisselend; geen dag is hetzelfde.”

Mijn functie

“Bij Flexhub ben ik begonnen als junior consultant. Inmiddels is het ‘junior’ uit mijn functietitel verdwenen en richt ik me op de meer ingewikkelde vragen van intermediairs, hun opdrachtgevers en hun medewerkers. Vaak gaat het dan om vragen die te maken hebben met de cao’s waar zij mee moeten werken. Dat betekent veel uitzoekwerk. Ook help ik nieuwe klanten met het inregelen van het online systeem en doe ik periodieke controles om te checken of uitzendkrachten recht hebben op bepaalde verhogingen. Daarnaast hoort ook het controleren van de inlenersbeloning bij mijn takenpakket. Dat houdt in dat ik check of de zes componenten van de inlenersbeloning (loon, ADV, toeslagen, vergoedingen en initiële en periodieke) bij een uitzending correct zijn ingevoerd en worden gehanteerd.”

Samenwerken en samen groeien

“Bij Flexhub zit ik in het team dat zich richt op nieuwe klanten. Het leuke daaraan vind ik dat we echt bij 0 beginnen, omdat het vaak startende uitzendbureaus zijn. Je helpt ze als het ware op weg. Ook bouw je echt een band op met je klanten. En je groeit met ze mee. In het begin is het contact erg intensief. Naarmate ze langer op weg zijn, wordt het aantal vragen vaak minder, maar worden er juist weer hele andere vragen gesteld. Ik vind het enorm leuk om die groei van dichtbij mee te maken. En je krijgt er van hun kant ook veel waardering voor terug. Ik zie onze klanten eigenlijk niet als klanten, maar als partners. Je werkt niet voor hen, maar samen aan hetzelfde doel: groei!”

Werken bij Flexhub

“Ik heb het enorm naar mijn zin bij Flexhub. De sfeer is goed en het team is lekker divers. Niemand is op z’n mondje gevallen, dus we hebben in de lunchpauze vaak goede discussies. En ook al werken we in diverse teams, uiteindelijk zijn we één groot team. Daarnaast waardeer ik bij Flexhub de vrijheid die je krijgt. Juist die vrijheid motiveert me om mijn verantwoording te nemen. Kortom, ik ga met plezier naar mijn werk.”

Wil je ook Shanda’s collega’s leren kennen? Lees dan bijvoorbeeld eens het verhaal van Daniël, onze financial controller.


Andere mensen keken ook naar
Besparen-op-ziekteverzuim-erd-uwv
Besparen op ziekteverzuim uitzendkrachten: ERD of UWV?
Als uitzendbureau ben je natuurlijk gebaat bij een laag ziekte...
>
Denise-relatiebeheerder-Flexhub-medewerkersverhaal
Een dag in het leven van onze Relatiebeheerder Denise
Na twee maanden niet op kantoor geweest te zijn, is het heerlijk ...
>
Linda-consultant-Flexhub-medewerkersverhaal
Een dag in het leven van onze consultant Linda
Linda werkt inmiddels al een paar jaar bij ons. Begonnen als junior ..
>