29 juni 2020
Blog
#medewerkersverhaal    #relatiebeheer    #werkenbijpaytra   
Blog
29 juni 2020

Een dag in het leven van onze relatiebeheerder Amber

Amber is één van onze relatiebeheerders. Als relatiebeheerder helpt zij dagelijks onze klanten door met hen mee te denken, ze advies te geven en hun vragen te beantwoorden. En dat doet ze met plezier.

 Voordat Amber bij ons aan de slag ging, werkte ze als intercedent bij een uitzendbureau. Toen wij haar benaderden om haar kennis van de branche voor ons in te gaan zetten, was ze snel enthousiast: “Ik werkte al een aantal jaar als intercedent, maar vond daarin steeds minder uitdaging. Juist het werk achter de schermen vond ik leuk. Bij Flexhub kan ik mijn ervaring als intercedent goed gebruiken. Ik snap hoe het werkt aan de andere kant (bij de uitzendbureaus) en begrijp dus wat klanten van Flexhub nodig hebben. Inmiddels werk ik hier alweer enkele jaren.”

Waardevolle relaties

“Mijn werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het onderhouden van de relatie met mijn klanten. Dit is zowel veel telefonisch- en mailcontact, als ook bezoekjes bij de klant zelf. Ik controleer wekelijks de marges van mijn klanten en doe elk kwartaal of halfjaar een evaluatie. Relatiebeheerder zijn gaat verder dan het onderhouden van de persoonlijke relatie met je klant; het is ook je klant helpen met de complexere vraagstukken en met hen meegroeien.”

“Verder ben ik samen met drie andere collega’s grotendeels verantwoordelijk voor ‘new business’. Dit zijn de startende uitzendbureaus. Sommige eigenaren van deze uitzendbureaus hebben al jaren ervaring als intermediair, terwijl anderen juist helemaal nieuw zijn in het vak. Ik help hen onder andere met het leren kennen van ons systeem.”

Niet langer kleinschalig

 “Wat ik leuk vind aan het werken bij Flexhub? Ondanks dat we het afgelopen jaar flink zijn gegroeid qua team, hangt er nog steeds een informele, laagdrempelige sfeer op de werkvloer. We zijn nog steeds met zijn allen één groot team en helpen elkaar waar nodig. Binnen Flexhub bestaan we uit kleinere teams. Per team draag je je eigen verantwoordelijkheid en ben je voornamelijk zelfsturend. Je hoeft niet alles wat je doet te verantwoorden en bent ook vrij om je eigen beslissingen te nemen. Deze vrijheid is iets wat ik erg kan waarderen aan het werken bij Flexhub.”

Niet stilstaan maar meegroeien

“We zijn als Flexhub aan het groeien en daarin wil je zelf ook niet blijven stilstaan. Je blijft sowieso elke dag weer nieuwe dingen leren, hoe klein dan ook. Mijn ambities voor de toekomst liggen toch wel bij het geven van trainingen of cursussen aan onze nieuwe klanten. Om hen te helpen met de basis en het opstarten in ons softwaresysteem.”

Fun fact

“Ik wilde vroeger altijd dierenarts worden, maar ik ben uiteindelijk uitgekomen bij het helpen van en dienstverlenen aan mensen. Mens of dier, helpen doe ik met plezier!”

Meer weten over onze medewerkers? Lees ook over Jonathan die onze manager operations is


Andere mensen keken ook naar
Digitalisering-kans-bedreiging-flexbranche
Digitalisering: een gevaar of juist een kans voor de flexbranche?
Het gaat goed met je uitzendbureau. Er is veel werkgelegenheid en ...
>
Certificering-uitzendbureau-SNA-NEN
Certificeringen en verklaringen uitzendbureau
Een uitzendbureau of detacheringsbureau dient te ...
>
Voordelen-en-nadelen-franchise-uitzendbureau
Voordelen en nadelen franchise uitzendbureau
Als je een uitzendbureau wilt starten heb je eigenlijk 3 opties: ...
>