27 mei 2020
Blog
#medewerkersverhaal    #relatiebeheer    #werkenbijflexhub   
Blog
27 mei 2020

Een dag in het leven van onze Relatiebeheerder Denise

Na twee maanden niet op kantoor geweest te zijn, is het heerlijk om weer voor een uurtje terug te zijn en mijn collega’s te zien. Ik (Emma) heb afgesproken met Denise om haar te interviewen over haar werkzaamheden en hoe ze terecht is gekomen bij Flexhub. Denise vertelt:

18 jaar in de uitzendbranche

“Voor ik bij Flexhub terecht kwam, heb ik 18 jaar bij een uitzendbureau gewerkt in diverse functies. Ik heb dus aardig wat ervaring in de uitzendbranche. Via LinkedIn kwam ik een interessante vacature van Flexhub tegen en na een paar keer op gesprek te zijn geweest ben ik aangenomen. Inmiddels werk ik hier alweer bijna een jaar!”

“Ik ben aangenomen als relatiebeheerder in de breedste zin van het woord. Ik ben verantwoordelijk voor de meer ‘specialistische’ klanten. Denk dan aan de klanten die zich specialiseren in zzp’ers, ET-regelingen, buitenlandse flexkrachten, en ga zo maar door. Dit vereist iets meer aandacht, omdat hier ook andere regelgeving bij komt kijken.”

Image

Mijn werkzaamheden en relatiebeheer in Coronatijd

“In het begin bestonden mijn werkzaamheden uit het inschrijven van nieuwe flexkrachten, het aanmaken van contracten, het inschrijven van nieuwe klanten, het invoeren van uren en het checken van documentatie. Langzaamaan ben ik me meer gaan richten op relatiebeheer. Dus waar wil de klant naartoe? Hoe kan ik meedenken in hun groei? Et cetera.”

‘Hoe pak je dat in deze Coronatijd precies aan?’, vraag ik Denise. “Het is belangrijk om goed het contact te blijven onderhouden. Ook al kun je niet fysiek langsgaan bij de klant, je kunt wel bellen of mailen of contact hebben met elkaar via Teams. Ik ben een echt mensen-mens. Ik ben niet zozeer van de inhoud, maar meer van het uitvoerende en mensen met elkaar verbinden.”

Beren op de weg…

“Het leuke aan het werken bij Flexhub is onder andere de diversiteit en vrijheid die je krijgt. Flexhub houdt niet van stilstaan, maar van doorgroeien en meegaan met de ontwikkelingen. Als ze een beer op de weg zien, schieten ze die – bij wijze van spreken natuurlijk – dood. Ze durven dingen aan te pakken en gaan niet in een hoekje zitten afwachten. Als er nieuwe regelgeving wordt aangekondigd die voor de uitzendbranche relevant is, duiken ze hier zelf in. Als er kennis en rust op de werkvloer is, draag je dat in mijn ogen ook uit naar de buitenwereld. Ook krijg je veel mogelijkheden om door te groeien.”

“Zelf zou ik me nog meer willen specialiseren in alles wat komt kijken bij het werken met buitenlandse flexkrachten en ET-regelingen. Ook vind ik het interessant om me bezig te houden met de constructies die hier achter de schermen lopen bij Flexhub. Momenteel zijn we bijvoorbeeld bezig met de overgang naar een nieuw softwaresysteem.”

Fun fact

“Oeh, ik weet niet of ik dat zomaar kan zeggen, maar ik doe het toch. Ik heb nog een jonge ziel: ondanks dat ik bij de ‘ouderen’ hoor bezoek ik toch nog graag een festivalletje zo nu en dan.”


Andere mensen keken ook naar
Een dag in het leven van onze algemeen directeur Jaco
De drijvende kracht achter Paytra is natuurlijk onze algemeen....
>
Benut de kracht van collectiviteit
Het zijn uitdagende tijden voor uitzendorganisaties. De trend ...
>
Een dag in het leven van onze relatiebeheerder Amber
Amber is één van onze relatiebeheerders. Als relatiebeheerder helpt ..
>