02 maart 2020
Blog
#automatisering    #uitzendsoftware   
Blog
02 maart 2020

Goede en betaalbare uitzendsoftware

Als zelfstandig uitzendbureau of detacheringsbureau heb je veel baat bij innovatieve software, speciaal ontwikkeld voor de uitzendbranche. Goede uitzendsoftware automatiseert processen, zodat je onder andere veel slimmer kandidaten kunt werven en verlonen. Helaas is goede software niet goedkoop. Soms valt de prijs voor een softwarelicentie nog wel mee, maar zijn implementatie en onderhoud juist heel duur. Dit alles maakt het lastig voor kleine en middelgrote uitzend- of detacheringsbureaus om gebruik te kunnen maken van de voordelen die goede uitzendsoftware biedt.
Betaalbare-uitzendsoftware

Best practice oplossing voor uitzendsoftware

De zoektocht naar betaalbare uitzendsoftware zien we terug bij veel van onze klanten. Er zijn zoveel verschillende pakketten en mogelijkheden, dat je door de bomen het bos niet meer zit. Wij hebben daarom de afgelopen jaren veel pakketten getest, zodat we een best practice oplossing aan onze klanten kunnen bieden.

Wat biedt Flexhub jou op het gebied van uitzendsoftware?

We bieden een uitstekend softwarepakket met meerdere best-of-breed oplossingen daaraan gekoppeld. Denk dan aan recruitment-/ats- en backoffice-systemen. We zijn continu op zoek naar de beste softwareoplossingen voor de flexbranche. Door gezamenlijke inkoopmodules kunnen we scherpe prijzen bieden voor licenties, maar ook voor het inregelen. We helpen je daarnaast met systeemonderhoud en procesverbetering, waardoor je uitzendsoftware steeds meer rendement oplevert.

Waarom automatiseren als uitzendbureau?

De wereld om ons heen wordt steeds digitaler. Om bestaansrecht te houden, moet je mee met die ontwikkeling. Ook inleners vragen hierom, omdat het een pré is als je aan kunt sluiten op hun systemen. Daarnaast werkt automatiseren kostenbesparend. Nu valt het nog mee door de krapte op de arbeidsmarkt, maar de marges in de uitzendbranche zullen dalen. Door nu in te zetten op het automatiseren van standaardtaken, heb je meer tijd om kandidaten op een persoonlijke manier te benaderen. We zien automatisering in de uitzendbranche echt als een kans, maar wel een kans die je op tijd moet pakken, zodat je de boot niet mist.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te ontdekken die de juiste uitzendsoftware, tegen een betaalbaar tarief, je biedt.


Andere mensen keken ook naar
Blog-WML-Wettelijk-Minimumloon
Verhogingen Wettelijk minimumloon (WML) per 1 juli 2020
Ze komen er weer aan: de verhogingen van het wettelijk minimumloon ...
>
Jessica-consultant-Flexhub-medewerkersverhaal
Een dag in het leven van onze junior consultant Jessica
Jessica is één van onze junior consultants. Dat ze ooit in de ...
>
Uitzendbureau-starten-work2getthere
Een uitzendbureau starten, hoe doe je dat?
Startende uitzendondernemer deelt haar ervaring. "Mijn naam is ...
>