WAB-proof-backoffice-uitbesteden

WAB-proof backoffice uitbesteden

20/02/2020
Flexhub

Je hebt wellicht al jaren geleden besloten de backoffice van je uitzendbureau of detacheringsbureau uit te besteden. Zo heb je zelf weinig omkijken naar onder andere je salarisadministratie en facturatie. Door de komst van de WAB is het alleen een stuk ingewikkelder geworden. Inleners twijfelen of je wel WAB-proof werkt. Bij aanbestedingen moeten ze zich nog steeds inschrijven met twee contractpartners: jouw uitzendbureau en backofficedienstverlener. Het uitbesteden van je backoffice lijkt onder andere hierdoor steeds minder een optie te zijn, maar het opzetten van een eigen backoffice is ingewikkeld en risicovol.

Welke mogelijkheden heb je om WAB-proof je backoffice uit te besteden?

Bij Flexhub snappen we je gedachtegang en twijfels. Daarom hebben we in 2019 hard gewerkt aan een aangepaste formule om uitzendbureaus en detacheringsbureaus WAB-proof te kunnen blijven ontzorgen. We kiezen ervoor om een nauwe samenwerking aan te gaan, waarin je veel vrijheid hebt. Ook kies je zelf welke risico’s je wil en kan dragen en of je gebruik maakt van onze loonlijst, je eigen loonlijst, of een combinatie hiervan. Welke optie je ook kiest, je hoeft zelf geen backoffice medewerkers aan te nemen en profiteert direct van onze jarenlange ervaring en expertise.

Waarom samenwerken met Flexhub?

Je behoudt je vrijheid als ondernemer en werkgever, maar je hoeft de verantwoordelijkheid niet alleen te dragen. Natuurlijk kunnen accountants en adviseurs je ook op weg helpen en ondersteunen, maar dan blijft alle verantwoordelijkheid op jouw schouders rusten. Onze dienstverlening gaat hierin verder. We ondersteunen je in de dagelijkse operatie en dragen samen de verantwoordelijkheden en risico’s (bijvoorbeeld juridisch, financieel en op het gebied van ziekteverzuim). Ook niet geheel onbelangrijk: omdat we vanuit het collectief denken en deze risico’s over een groot volume kunnen spreiden, werkt dit kostenbesparend.

Wil je de mogelijkheden ontdekken?

Neem contact op om te ontdekken hoe we WAB-proof samen kunnen werken.

Deel artikel

Andere mensen keken ook naar

Deel artikel

Wat heerlijk dat Flexhub mijn backoffice in beheer heeft.
backoffice uitbesteden