Developbox

Is jouw flexonderneming toe aan de volgende fase? In de developbox kies je zelf welke verantwoordelijkheden en risico’s je uit handen wilt geven.
Image
Image

Developbox

Is jouw flexonderneming toe aan de volgende fase? Dan is onze developbox de oplossing voor specialisatie en succes in de flexbranche.
FLEXDIENSTEN OP DE GROEI
Image Image

Wil je verder groeien met je flexonderneming? Ontdek dan onze developbox. Net als bij de startupbox verzorgen we samen je backoffice, maar deze box biedt je meer vrijheid. Bij diverse onderdelen kan je kiezen welke verantwoordelijkheden en risico’s je zelf wil en kan dragen en welke je liever overdraagt. We denken graag met je mee wat voor jou de beste oplossing is.

Hieronder vind je een greep uit de keuzemogelijkheden die we je binnen onze dienstverlening bieden. Neem gerust contact op om andere mogelijkheden te bespreken.

Wil je samen met ons groeien?

We maken graag kennis om alle opties in kaart te brengen. Klik op de button hieronder en vul het formulier in.

Wij zijn de sidekicks voor de groei van je flexonderneming
Vragen over de groei van jouw flexonderneming? Ons team van specialisten staat voor je klaar.
Wij zijn de sidekicks voor de groei van je flexonderneming
Vragen over de groei van jouw flexonderneming? Ons team van specialisten staat voor je klaar.

Zij gingen je voor

Een aantal van onze developklanten deelt graag hun verhaal.

DTL

"Ik richt me op WW'ers, mensen in de bijstand, Wajongers, maar ook op statushouders. Daarvoor werk ik nauw samen met gemeenten en het UWV. Flexhub helpt me met het regelen van de subsidies voor deze doelgroepen."

Maritime Tech

"Omdat veel van onze werknemers niet de Nederlandse nationaliteit hebben, hebben we te maken met allerlei extra regels en subsidies. Flexhub houdt dat scherp in het oog. Zo hoeven wij daar niet naar om te kijken."

CurrentWerkt

“Ik werk vooral met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, waarvan de meeste een detentieachtergrond hebben. Dat is vaak een complex proces. Daarin is Flexhub een hele fijne partner. Zij helpen onder andere op het gebied van subsidieregelingen en regelen het juridische gedeelte met de PI (Penitentiaire Inrichtingen)."

Fiksen

"We werken onder andere met buitenlandse vakkrachten. Dat brengt veel administratie met zich mee. Omdat we alles goed geregeld willen hebben, werken we samen met Flexhub. Zij kennen de regels en weten welke regelingen er zijn. We vertrouwen op hun kennis en kunde, zodat wij daar niet naar om hoeven te kijken."