Uitzendbureau starten

Hoe doe je dat eigenlijk? En wat komt erbij kijken?

Je eigen uitzendbureau starten

Denk je erover om je eigen uitzendbureau te starten? Start dan samen met Flexhub jouw eigen uitzendbureau! Je uitzendbureau starten met Flexhub betekent het begin van een samenwerking. Een mutual beneficial relationship, zoals dat in het Engels zo mooi heet.

Zorgeloos een succesvol uitzendbureau starten

Als je je uitzendbureau samen met Flexhub start, kun je zorgeloos starten. We hanteren geen opstartfee en je zit niet aan ons vast. Wij dragen zorg voor de backoffice van je uitzendbureau, zodat jij je alleen maar bezig hoeft te houden met je core business. We werken intensief samen en gaan samen voor groei van jouw onderneming. Want als jij groeit, groeien wij ook.

Hoe werkt onze samenwerking?

Door met ons samen te werken, zijn diverse risico’s en verantwoordelijkheden niet meer jouw zorg, maar de onze. Denk aan ziekte, pensioen, correcte betaling, debiteurenbeheer en het voorschieten van de salarissen. Onze jarenlange ervaring in de flexbranche kan je van dienst zijn in elke fase van je onderneming. Wij vertellen je waar wij goed in zijn, jij vertelt wat jouw talenten zijn. Zien we toegevoegde waarde in elkaar? Dan tekenen we een samenwerkingsovereenkomst. En dus geen langdurig vast contract.

Een vliegende start voor je uitzendbureau

Speciaal voor startende uitzendbureaus hebben we een startupbox ontwikkeld. Daarin vind je alle diensten die jou helpen een vliegende start te maken, zoals salarisverwerking, facturatie en opvolging, risicomanagement, software en certificeringen. Daarnaast profiteer je van onze kennis van cao’s en wet- en regelgeving in de uitzendbranche. Zo kun je ervan verzekerd zijn dat je contracten altijd 100% in orde zijn.
ONTDEK ONZE STARTUPBOX

Verdiepen

Image

Wat kun je verdienen?

Benieuwd naar wat je kunt verdienen als startend uitzendbureau? Ontdek wat je maandelijkse winstmarge is via onze Rekenmodule.
GA NAAR REKENMODULE
Image

Masterclasses

Benieuwd of een eigen uitzendbureau iets voor jou is? Bezoek één van onze Masterclasses - Start je eigen uitzendbureau!
GA NAAR EVENTS
Image

Whitepapers

Wil je je eerst nog verder verdiepen in het starten van een eigen uitzendbureau? Download dan gratis één of meerdere van onze whitepapers.
GA NAAR WHITEPAPERS
Direct vrijblijvend en persoonlijk advies
Image Image Image Image Image
Lejona Bronk - Sales Manager
Vragen over het starten van een uitzendbureau? Ons team van specialisten staat voor je klaar.
NEEM CONTACT OP
Image