Whitepapers

 
We delen graag onze kennis, onder andere via whitepapers. Bekijk hieronder welke whitepapers beschikbaar zijn. Deze kun je geheel vrijblijvend (en natuurlijk gratis) downloaden.
Image

Stappenplan eigen uitzendbureau starten

Een handig en praktisch stappenplan voor iedereen die erover nadenkt een eigen uitzendbureau te starten. Na het lezen van deze whitepaper weet je genoeg om direct aan de slag te kunnen.
Image

Backoffice dienstverlening: de 7 meest gestelde vragen

Backoffice dienstverlening voor uitzendbureaus; wat is dat eigenlijk? Wat zijn de voordelen? Zelf doen is toch altijd goedkoper? Deze vragen en meer beantwoorden we in deze whitepaper.

Image

Uitzendbureau starten: de 7 meest gestelde vragen

Waaruit bestaat het runnen van een uitzendbureau? Welke certificeringen heb ik nodig? En wat kan ik verdienen? Deze en meer vragen beantwoorden we in deze whitepaper.
Image

Debiteurenbeheer

Debiteurenbeheer is volgens ons het beheren van de betaalde en onbetaalde facturen. Hoe we dat precies doen en waarom we daar zo succesvol in zijn lees je in deze whitepaper.
Image

Kosten/baten-specificatie uitzendbureau starten

Voordat je een uitzendbureau start, oriënteer je je natuurlijk op de verwachte kosten en baten. In de rekenmodule heb je je marge al kunnen berekenen. Via deze whitepaper willen we je meer informatie geven over het financiële plaatje van het eerste jaar.

Image

Wet AVG voor flexondernemingen

Met behulp van deze whitepaper weet iedereen die bij een flexonderneming werkt wat de regels zijn. De regels voor elk type uitzendkracht, van kandidaat tot niet meer werkzaam, verschillen van elkaar. Deze whitepaper helpt iedereen die bij een uitzendbureau werkt om te werken volgens de Wet AVG.
Wil je meer weten of advies over een bepaald onderwerp?
NEEM CONTACT MET ONS OP