Whitepapers

 
We delen graag onze kennis, onder andere via whitepapers. Bekijk hieronder welke er beschikbaar zijn. Download ze gratis en geheel vrijblijvend.
Whitepaper 9 - Executive Partners - web

Alle mogelijkheden benutten en tóch veilig groeien?

Ben je flexondernemer en wil je zelf werkgever zijn, maar toch ontzorgd worden op backoffice gebied? Wil je toch profiteren van ons collectief en volledige toegang hebben tot al onze expertise? Download dan deze whitepaper.

Image

Backoffice uitbesteden - voor (nog) meer succes voor je uitzend- of detacheringsbureau

Backoffice dienstverlening voor uitzendbureaus; wat is dat eigenlijk? Wat zijn de voordelen? Zelf doen is toch altijd goedkoper? Deze vragen en meer beantwoorden we in deze whitepaper.

Image

7 uitdagingen en oplossingen voor flexondernemingen die willen groeien

Als flexonderneming loop je regelmatig tegen vraagstukken aan waarvoor je zelf niet direct de juiste aanpak weet. In deze whitepaper gaan we in op 7 uitdagingen die bij een juiste aanpak je flexonderneming laten groeien.
Image

Uitzendbureau starten? De 7 meest gestelde vragen

Waaruit bestaat het runnen van een uitzendbureau? Welke certificeringen heb ik nodig? En wat kan ik verdienen? Deze en meer vragen beantwoorden we in deze whitepaper.
Image

Stappenplan eigen uitzendbureau starten

Een handig en praktisch stappenplan voor iedereen die een eigen uitzendbureau wil starten. Na het lezen van deze whitepaper kun je direct aan de slag.
Image

Uitzendbureau starten: de 7 meest gestelde vragen

Waaruit bestaat het runnen van een uitzendbureau? Welke certificeringen heb ik nodig? En wat kan ik verdienen? Deze en meer vragen beantwoorden we in deze whitepaper.
Image

Kosten/baten-specificatie uitzendbureau starten

Voordat je een uitzendbureau start, oriënteer je je natuurlijk op de verwachte kosten en baten. In de rekenmodule heb je je marge al kunnen berekenen. Deze whitepaper geeft je meer informatie over het financiële plaatje van het eerste jaar.

Image

Debiteurenbeheer

Debiteurenbeheer is volgens ons het beheren van de betaalde én onbetaalde facturen. Hoe doen we dat precies en waarom zijn we daar zo succesvol in? Je leest het in deze whitepaper.
Image

Wet AVG voor flexondernemingen

Met deze whitepaper weet iedereen die bij een flexonderneming werkt wat de regels zijn. Ze verschillen voor elke type uitzendkracht, van kandidaat tot niet meer werkzaam. Deze whitepaper helpt je om te werken volgens de Wet AVG.
Meer weten? Advies over een bepaald onderwerp?
NEEM CONTACT MET ONS OP