De Flexhub
succesformule

Samen werken aan groei.
Image
Image

De Flexhub
succesformule

Samen werken aan groei.
De beste methode voor elke fase van je flexonderneming
Als flexondernemer vraag je je regelmatig af of jouw manier van ondernemen nog steeds past bij je bedrijfsomvang en de arbeidsmarkt. Ben je nog even enthousiast en vol focus? Of lig je meer wakker van de zorgen dan dat je er plezier in hebt?
Wat gaat goed? Wat kan beter?
Image
Wij stellen graag scherpe vragen. Hoe gaat het met recruitment, specialisatie, automatisering, ziekteverzuim, rendement en innovatie? En we kijken met jou eens kritisch naar je eigen processen. Waar word je nog vrolijk van, waar liggen je belemmeringen, waar zit de pijn en wat weerhoudt je om te focussen? De Flexhub-methode brengt al jouw parameters aan het licht en houdt je een spiegel voor. Vervolgens richten we een aantal zaken opnieuw in, zodat jij met je onderneming volgens de beste methode werkt. Is dat in beton gegoten? Nee, want de omstandigheden veranderen continu.
Elementen van onze methode
Image

Recruitment

Flexwerk is er genoeg en dat blijft voorlopig nog wel zo. Dus hoe vind je goede flexkrachten? Dat is je grootste uitdaging en daar helpen we je graag mee. Denk bijvoorbeeld aan netwerken, vacaturemarketing, online zichtbaarheid en het gebruiksgemak van je website. We zetten een aantal tips op een rij in de blogs Tips voor het vinden van uitzendkrachten en 5 tips voor online recruitment in de flexbranche.

Image

Specialisatie

Het is goed om je te specialiseren in een bepaalde sector. Als expert straal je autoriteit uit en dat geeft concurrentievoordeel. Maar hoe hou je in een krappe arbeidsmarkt vast aan je specialisatie? We analyseren graag samen met jou de kansen en mogelijkheden in jouw sector. Meer weten? Lees onze blog Specialiseren als uitzendbureau – 3 redenen.

Image

Automatisering

Zie je automatisering en digitalisering in de flexbranche als een bedreiging of juist als een kans? Wij geloven in het laatste. Automatiseer de standaardtaken weg en je hebt meer tijd om kandidaten op een persoonlijke manier te benaderen. Goede uitzendsoftware is daarbij natuurlijk van groot belang. We adviseren je graag en helpen bij de implementatie. Eerst verder lezen? Lees onze blog Goede en betaalbare uitzendsoftware.

Image

Ziekteverzuim

Ziekteverzuim en -beheersing staat waarschijnlijk niet hoog op je prioriteitenlijst. Onze afdeling Verzuim helpt je graag. We analyseren je huidige verzuimcijfers en de verzuimrisico’s per doelgroep. Vervolgens denken we samen met jou na over verzuimpreventie en gaan daarmee aan de slag. Daarna blijven wij er dicht bovenop zitten. Bij veel klanten daalt dan het verzuim. En dat is natuurlijk goed voor iedereen. Eerst verder lezen? Lees onze blog Besparen op ziekteverzuim uitzendkrachten.

Image

Rendement

We hebben een tool ontwikkeld waarmee je als startende flexondernemer berekent wat je aan marge kunt verdienen: de Rekenmodule. Gevorderde ondernemers bieden we maatwerk, waarbij onze financespecialisten je cijfers analyseren en in kaart brengen waar ruimte is voor groei. Jij maakt vervolgens slimme keuzes. Meer weten? Lees onze blog Meer rendement per intercedent behalen?
Image

Innovatie

De flexbranche verandert continu. Veranderende wetgeving, digitale mogelijkheden zoals online platformen, schommelingen in het economisch getij: het maakt deze branche interessant, maar vaak ook ingewikkeld. Onze specialisten denken vooruit en zoeken zowel proactief als op aanvraag naar innovatieve oplossingen voor uitdagingen van de nabije of verdere toekomst. Meer weten? Lees onze blog Inspringen op innovaties in de flexbranche.
Ondernemen doe je samen
Image
Wie vindt het leuk om alles altijd alleen te moeten doen? Niemand toch? Zowel bij succes als in moeilijke tijden raden wij iedere ondernemer aan om samen te ondernemen. Je houdt elkaar scherp en kunt op elkaar terugvallen wanneer dat nodig is. Onderneem je al samen? Ook dan is het goed om geregeld om tafel te zitten met een externe sparringpartner. Die naar behoefte meedenkt over je strategie, je verkoopplan en recruitment. Maar ook over de inrichting en financiering van je pand, auto en reclame-uitingen. Kortom, een sparringpartner met verstand van zaken. Wij zijn die sparringpartner. Zullen we kennismaken?
Flexhub ambassadeurs
Natuurlijk leggen we graag uit wat we voor je kunnen betekenen. Maar wie kunnen beter vertellen wat samenwerken met Flexhub biedt, dan onze klanten? We laten ze graag aan het woord. Ontdek het hier.