Partnerbox

Wil je weer zorgeloos ondernemen? Kies strategisch de expertise en ondersteuning.
Image
Image

Partnerbox

Wil je weer zorgeloos ondernemen? Kies strategisch de expertise en ondersteuning die jij nodig hebt voor stabiliteit en groei.
SAMEN STA JE STERK
Image Image Image

Als gevestigde flexonderneming ben je continu bezig met verbetering. Je wilt je focus blijven houden op je inleners en werknemers, maar ook je backoffice perfect op orde hebben, zonder vrijheid op te geven. Daarin mis je soms bepaalde expertise of de juiste mensen voor specifieke facetten. Omdat we deze spagaat begrijpen, hebben we als Flexhub de partnerbox ontwikkeld.

Maximale vrijheid

In de partnerbox is eigenlijk alles mogelijk. Door de kennis en expertise die we de afgelopen jaren hebben opgebouwd en ons uitgebreide netwerk van specialistische leveranciers in de flexbranche, gaan we geen uitdaging uit de weg. Je kunt strategisch verschillende facetten van onze dienstverlening inkopen, waarbij je maximaal profiteert van onze collectiviteit. Ook kies je zelf welke risico's je wil en kan dragen en of je gebruik maakt van onze loonlijst, je eigen loonlijst, of een combinatie hiervan.

Samen ondernemen

Samen ondernemen staat in de partnerbox centraal. We willen gelijkwaardige partners zijn, waarin wij ook risicodragend mee ondernemen.

Altijd inclusief

  • Strategisch sparren (onder andere over ondernemerschap en innovatie);
  • Onze expertise op financieel, juridisch en HR-gebied;
  • Toegang tot ons uitgebreide netwerk.
Waarom kiezen voor een partnership met Flexhub?
Herkenbaar?
Herken je je in één of meerdere van deze uitspraken? Dan maken we graag kennis met je. Klik op de button hieronder en vul het formulier in.

Zij gingen je voor

Wij zijn de sidekicks voor de groei van je flexonderneming
Image Image Image Image Image
Lejona Bronk - Sales Manager
Vragen over de groei van je flexonderneming? Ons team van specialisten staat voor je klaar.
NEEM CONTACT OP
Image