Partnerbox

Wil je weer zorgeloos ondernemen? Kies strategisch de expertise en ondersteuning.
Image
Image

Partnerbox

Wil je weer zorgeloos ondernemen? Kies strategisch de expertise en ondersteuning die jij nodig hebt voor stabiliteit en groei.
SAMEN STA JE STERK
Image Image Image

Als gevestigde flexonderneming ben je continu bezig met verbetering. Je wilt je focus blijven houden op je inleners en werknemers, maar ook je backoffice perfect op orde hebben, zonder vrijheid op te geven. Daarin mis je soms bepaalde expertise of de juiste mensen voor specifieke facetten. Omdat we deze spagaat begrijpen, hebben we als Flexhub de partnerbox ontwikkeld.

Maximale vrijheid

In de partnerbox is eigenlijk alles mogelijk. Door de kennis en expertise die we de afgelopen jaren hebben opgebouwd en ons uitgebreide netwerk van specialistische leveranciers in de flexbranche, gaan we geen uitdaging uit de weg. Je kunt strategisch verschillende facetten van onze dienstverlening inkopen, waarbij je maximaal profiteert van onze collectiviteit. Ook kies je zelf welke risico's je wil en kan dragen en of je gebruik maakt van onze loonlijst, je eigen loonlijst, of een combinatie hiervan.

Samen ondernemen

Samen ondernemen staat in de partnerbox centraal. We willen gelijkwaardige partners zijn, waarin wij ook risicodragend mee ondernemen.

Altijd inclusief

  • Strategisch sparren (onder andere over ondernemerschap en innovatie);
  • Onze expertise op financieel, juridisch en HR-gebied;
  • Toegang tot ons uitgebreide netwerk.
Waarom kiezen voor een partnership met Flexhub?
Herkenbaar?
Herken je je in één of meerdere van deze uitspraken? Dan maken we graag kennis met je. Klik op de button hieronder en vul het formulier in.
Wij zijn de sidekicks voor de groei van je Flexonderneming
Vragen over de groei van je flexonderneming? Ons team van specialisten staat voor je klaar.
Wij zijn de sidekicks voor de groei van je flexonderneming
Vragen over de groei van je flexonderneming? Ons team van specialisten staat voor je klaar.

Advizo ging je voor

"Onze samenwerking is een partnership geworden"

“Flexhub groeit echt mee met klanten en past de dienstverlening aan op de vraag van hun klanten. Als we met een nieuw idee komen, is de reactie nooit: ‘Dat kan niet bij ons, dus zoek maar een andere partij.’ Nee, ze denken juist mee en zoeken alternatieve oplossingen waar beide partijen bij gebaat zijn. Ze kunnen groot denken, hebben oog voor innovaties en spelen continu in op actuele ontwikkelingen. We werken samen op basis van wederzijds vertrouwen en hopen dat nog jaren voort te kunnen zetten...”